Zagreb, 
knjigovodstveni servis garancija

"Vaš knjigovodstveni servis daje mi precizna i pravovremena financijska izvješća koja su mi neophodna za vođenje tvrtke. Dajete mi i mogućnost da se koncentriram na svoje klijente. Preporučam vas svakome kome je kao i meni potreban knjigovodstveni servis koji pruža cjelovitu uslugu."

Dean Ivičić
GSM - Zagreb,
Prodaja mobilnih uređaja i opreme, Maksimirska 71, 01/2305-791
www.gsm-electronic.hr


Naš knjigovodstveni servis vam garantira kvalitetu usluga.

Uklonit ćemo bilo kakav rizik za vas. U probnom periodu od 30 dana, možete potpuno besplatno koristiti naše knjigovodstvene usluge - i ako nakon tih 30 dana smatrate da naše usluge nisu ono što ste očekivali ili ono što smo obećali, nećemo postavljati nikakva suvišna pitanja. Poštovat ćemo vašu odluku da potražite drugi knjigovodstveni servis.

Za više informacija i da saznate kako brzo i jednostavno izabrati pouzdani knjigovodstveni servis, čak i ako ga birate po prvi puta ili ako niste zadovoljni sadašnjim...kliknite na slijedeći link:

 
 
knjigovodstvene usluge garancija

"Surađujemo već 3 godine i cijenimo Vaše znanje, fleksibilnost, pouzdanost i temeljitost. Iskreno mislimo da je Knjigovodstvo Tempera i više nego kvalificirano za vođenje knjigivodstva svakog malog i srednjeg poduzeća."

Sebastijan Komel
Just - Zagreb,
Prodaja i proizvodnja prirodne kozmetike,
Bunićeva 5, 01/6061-199
www.naturaljust.si

Copyright ©2005 Knjigovodstvo Tempera d.o.o. za knjigovodstvene usluge. Sva prava pridržana.